Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι μαζί μπορούμε. Το Σάββατο στο γήπεδο Μαΐστρου

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  28/2/2015
( 10:00  - 12:30 )
ΓΗΠΕΔΟ Α.Ο.  ΜΑΪΣΤΡΟΥ
ΓΙΑΤΙ …« ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
¨"ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ»
Η κοινωνική αλληλεγγύη στις μέρες που διάγουμε δεν είναι μόνο  προσφορά σε  συνθήκες κοινωνικοοικονομικής κρίσης  ούτε είναι ένα έθιμο και συνήθεια - μία καραμέλα που πιπιλίζουμε μόνο τις γιορτινές ημέρες ή όταν το επιτάσσει η μόδα.
Αντίθετα  είναι ένας δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης όλων μας με στόχο την εξέλιξη και την καλυτέρευση της



κοινωνίας. Η κοινωνική αλληλεγγύη  αφορά πράξεις και όχι λόγια. Αναπτύσσει τη φιλία, την κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των προσώπων.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ   απευθύνει πρόσκληση στους γονείς των μικρών αθλητών τους  και σ’ όλους του πολίτες  της  περιοχής ,   τους φορείς  και τις επιχειρήσεις να επιδείξουν για μια ακόμη φορά  τα ανθρωπιστικά και κοινωνικά τους  αντανακλαστικά,  προσφέροντας   κάτι – έστω και το ελάχιστο – στον διπλανό  τους .
Ας  σεβαστούμε  και ας στηρίξουμε τους συνανθρώπους γύρω μας  τώρα που το χρειάζονται . Ας αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους,   να ανοίξουμε την καρδιά μας και να την προκαλέσουμε να  κινηθεί  στους δικούς  της ρυθμούς ζωής,  δυο (2) νότες  ακόμη πιο ανθρώπινες.
(Παρακαλούμε τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών, που θα συμμετάσχουν στο "τουρνουά αλληλεγγύης", να φέρουν ό,τι τρόφιμα μακράς διαρκείας μπορούν για να μοιραστούν σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, μέσω της Κίνησης Αλληλεγγύης)
Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν να διεξαχθεί το τουρνουά θα ανακοινωθεί η καινούργια ημερομηνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: