Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Συνάντηση εθιμοτυπίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) κ. Αντώνιο Αυγερινό την Τετάρτη 24 Μαϊου 2017.
Κατά την επίσκεψη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιος Αυγερινός ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για τις συνεχιζόμενες δράσεις του ΕΕΣ σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο. Η συζήτηση υπήρξε ουσιαστική και με ειδική αναφορά στις σύγχρονες προκλήσεις



που απαντά ο Ερυθρός Σταυρός. Ο κ. Πέτροβιτς μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε σχετικά: «Στην Περιφέρειά μας και ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο αριθμός των εθελοντών αυξάνεται στους τομείς της Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών. Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα τον Πρόεδρο του Ελληνικού Σταυρού κ. Αντώνιο Αυγερινό με τον οποίο συζητήσαμε την περαιτέρω συνεργασία προς όφελος των πολιτών».
Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνόδευαν ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης Γραμματέας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδας, ο    Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στην Αλεξανδρούπολη κ. Γιώργος Κουκουράβας, η Γενική Γραμματέας του Τοπικού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης κ. Ευτυχία Ελευθεριάδου, η κ. Ειρήνη Παπάζογλου εκπαιδεύτρια και ο κ. Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος εθελοντής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: