Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: Άμεση παραίτηση του υπευθύνου του γραφείου τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης και δημόσια συγγνώμη από τον κ.Λαμπάκη.

Η δημοσκοπική υποχώρηση του δημάρχου της Αλεξανδρούπολης και οι συνεχόμενες λανθασμένες αποφάσεις του, τον οδήγησαν αυτή την φορά στο να επιτεθεί με άδικο και προσβλητικό τρόπο σε τοπικό ΜΜΕ. Με επιστολή του προς τον εκδότη της ημερήσιας εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ», ο κ.Λαμπάκης προσπαθεί να παρέμβει για το γεγονός πως φιλοξενήθηκε από το συγκεκριμένο ενημερωτικό μέσο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α.».
Μη μπορώντας να απαντήσει στα επιχειρήματα και στην κριτική που του ασκείται, προτίμησε να στραφεί με αλαζονεία κατά του Τύπου. Κατηγορώντας για δημοσιογραφική



δεοντολογία, αγνοούσε τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του, πως η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει την εισήγησή του προς την εκτελεστική επιτροπή του δήμου, για την οποία ευλόγως του ασκήθηκε κριτική από μια δημοτική παράταξη, στα πλαίσια του αντιπολιτευτικού της ρόλου.
Εφόσον ενημερώθηκε εσφαλμένα από τον υπεύθυνο του γραφείο τύπου του δήμου και στενό του (έμμισθο) συνεργάτη, οφείλει να ζητήσει την άμεση παραίτησή του και ο ίδιος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτό του το ατόπημα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα σημαίνει την απαρχή ενός μεθοδευμένου εκφοβισμού από πλευράς του κ.Λαμπάκη, απέναντι σε όσους επιλέγουν την αντικειμενική και  ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Το γεγονός δε, πως συμπεριφέρεται με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν θα το σχολιάσουμε, αλλά το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
  "ΑΝΑ.Σ.Α."


Δεν υπάρχουν σχόλια: