Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

1ος Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC) πιστολιού στην Αλεξανδρούπολη


Με  συμμετοχή περα από κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας πρακτικής σκοποβολής (IPSC) πιστολιού την 13 Μαϊου 2018, που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στο πεδίο βολής Αλίκης και διοργάνωσε το σκοπευτικό τμήμα του. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60, με σκοπευτές από σκοπευτικούς συλλόγους της Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Ορεστιάδας. Η διοργάνωσή, αν



και πρώτος αγώνας ήταν άψογη, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά και μας γεμίζει ευθύνη για την καλύτερη ανταπόκριση στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις της διοργάνωσης.
 Για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μας αυτός συνέβαλλαν πολλοί άνθρωποι και φορείς τους οποίους θέλουμε μέσω του παρόντος δελτίου να ευχαριστήσουμε.
1.  Το Δ' Σώμα Στρατού και τον Διοικητή του, Αντιστράτηγο κ. Καμπά Γεώργιο.
2. Την 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού και τον Διοικητή της, Υποστράτηγο κ. Κούκο Δημήτριο.
3. Την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
4. Την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
5. Τους χορηγούς του αγώνα μας.
Την εταιρία Αφοι Χ. Χατζημιχαήλ.
Χωρίς την υποστήριξη όλων αυτών δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε επίσης σε όλους τους εθελοντές του αγώνα, που υπερέβαλαν εαυτό για να ανταποκριθούν στην αυξημένη συμμετοχή. Σε όλους τους συλλόγους που στήριξαν τον αγώνα μας με την συμμετοχή τους, αλλά και σε όλους του αθλητές που  συμμετείχαν στον αγώνα μας. Η Συμμετοχή και η στήριξη όλων σας, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε, αλλά και μας γεμίζει ευθύνες ώστε να γινόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι διορθώνοντας τυχόν παραλείψεις και λάθη που μπορεί να προκύπτουν. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον τοπικό πληθυσμό στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στην πρακτική σκοποβολή.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Απόστολος Μπεχτσούδης: 6944119671, Δημήτριος Βλάχος: 6936576510
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
-Ο-


-Ο-
ΕΦΟΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΕΧΤΣΟΥΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: